Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. 10. 2012

Vydání č.5

Tak i tento týden Vás vítám již u pátého vydání Šnečkova týdeníku.

Při vymýšlení tohoto čísla mě napadlo, že bych mohl tento týdeník obohatit o nějaké obrázky či videa. Tímto nápadem bych velmi rád celé vydání zpestřil a kdyby přálo, tak i pobavil.

Ale nejprve bych začal velmi aktualní a sympatickou zprávou, kdy došlo v pohostinství Na B. k pěkné rekonstrukci, resp. k rozšíření vybavení v podobě pořízení krbu, v nedávno nově přistaveném salónku. Jeho krásou se můžete kochat v níže uvedené fotografii a jeho samotnou funkčnost otestovat Vaší ctěnou návštěvou vždy každý den.

 

413241_486467128053986_1933852237_o.jpg

 

Ale to by nebyl Šneček, kdyby nepřinesl nějaký ten drb. V tomto týdnu se ke Šnečkovi donesla zatím neověřená informace, která se zatím nese v duchu spekulací. Naše Ikona údajně našla nové útočiště pro plnění svých sexuálních tužeb. Zda se jedná o fakt nebo fikci, se bude Šneček snažit zjistit. Ale abychom nezůstali pouze u této spekulativní zprávy, dostala se ke Šnečkovi jedna zaručeně ověřená inormace, která vypovídá o definitivním začlenění starší generace mezi náš mladistvý a nerozvážný spolek. Jen jako upozornění bych poukazál na motto jedné nejmenované hudební skupiny - Jednou jedeš a není cesty zpátky :-).

 

Dále bych se přes velký zájem obsahu minulého čísla vrátil k jedné nejmenované televizi, která se opravdu překonává. V níže uvedeném odkazu si můžete pánové ověřit, jak jste na tom se svými bambitkami (výraz použit samotnou televizí). Pevně doufám, že se při shlédnutí reportáže pobavíte stejně jako já. Reportáž nejen pro pány, ale hlavně asi pro dámy.

http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/mapa-penisu-jak-jsou-na-tom-cesi-porazili-jsme-slovaky.html

 

Na závěr tohoto vydání bych vložil celkem vtipné video, možná jako demonstraci, jak to v našem spolku doopravdy může vypadat. Samotné postavy si můžete zpersonifikovat na naše členy spolku, jejich výběr nechám na Vás.

 

 

Tímto se s Vámi Šneček loučí a zase někdy, třeba za týden...ahoj.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář