Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 10. 2012

Vydání č.4

Vítám Vás, milé čtenáře, u dalšího vydání Šnečkova týdeníku.

V uplynulém týdnu se toho moc ke Šnečkovi nedoneslo, proto bude toto vydání patřit spíše mezi ty chudší a nezajímavější. Mohli bychom začít samotným Šnečkem, který po delší odmlce vinou zranění naskočil do zápasu s obličejovým krytem. A jaké z toho měl pocity, to jsme se zeptali: "Stálo to s ní za h..., příště už bez ní", pravil Šneček. Možná pod vlivem těchto pocitů a tříbrankovým přídělem ze zápasu setrval Šneček v kabině a městě Vlašimi déle než by sám předpokládal. Šneček by chtěl vyzvednout vlašimský dopravní uzel a dostupnost snad do všech koutů světa v jakoukoliv hodinu a jakýkoliv den. Nezapomenutelná cesta, započatá v 5:10 místní linkou do Prahy a končící v 7:30 před domem bez klíčů, byla velkým dobrodružstvím. Nicméně dost samotného Šnečka.

Velice rád bych se pozastavil u události, která se stala v uplynulém týdnu a to: STŘELBA NA PREZIDENTA. Ani bych se nepozastavil nad samotnou střelbou, ale nad samotným zpravodajství nejmenované televizní situace, která nám do nejmenšího detailu celou situaci popsala. K samotné dokonalosti bych této televizi doporučil ještě elektronickou tužku! Pro ty, které by zajímal tento podrobný rozbor situace, vkládám nakonec tohoto příspěvku odkaz. Sledujte od času 8:30.

http://tn.nova.cz/zpravy/tv-archiv/televizni-noviny/televizni-noviny-br-tn-28-9.html

Dále bych se pozastavil u dalšího úrazu našeho spolku, jejíž příklad se opět v uplynulém týdnu objevil. Mám na mysli zařizování různých společenských a sportovních akcí, konkrétně v této situaci, zařizování haly. Jak vypadá v našem případě takový průběh zařizování? Velice jednoduše a vždy se opakující. Kdo zařídí..zařiď ty..proč já..stejně nikdo nepůjde..kdo to zařídí..kdo to zaplatí..já to platit nebudu..tyhle stejně nebudou chodit..bude nás málo..atd., atd., atd. Nutno podotkonout, že se to nakonec a na poslední chvíli ve většině případů podaří zrealizovat. Ale stejně, jsou nutné ty naše pořád dokola se opakující domluvy a dohady? Asi ano, alespoň je sranda a pořád nějaké téma u piva. A o tom to všechno je! :-)

Tak to by bylo pro tentokráte všechno, Šneček se s Vámi loučí a těší se na další týden. Mějte se

 

pozn. Nebojte se a pište i své příhody, zážitky a další!
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář