Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 9. 2012

Vydání č.3

Vítám Vás u dalšího vydání Šnečkova týdeníku, který se snaží zachytit nejčerstvější a nejzajímavější momenty, příhody a zážitky z uplynulého týdne.

 

Nejprve bych začal Lubošovou (již druhou) účastí na středečním tréninku (pozn. samotný aktér požádal o tento prostor, v této podobě, v tomto vydání)!

Jak už ale Šneček zmiňoval v minulém vydání..rozhodl se uskutečnit inspekci, co se týče prohibice. Dospěl a vyhodnotil dodržování této vyhlášky jako příklad jdoucí ostatním hospodám a jiným, alkohol prodávájící, zařízením. Pro tyto případy se Šneček rozhodl i některá tato zařízení namátkou poctít svou přítomností (nejmenovaný Disco klub a Nonstop bar). Zároveň bych se ale pozastavil u samotné inspekce na B., která se v obou příkpadech (resp. dnů) protáhla až do brzkých ranních hodin. V prvním případě nelze opomenout hru JDEM HRÁT PRŠÍ NA ČÁRKY. Smysl této hry spočívá v jednoduché zábavě s cílem pobavit, ožrat se a nakonec platit jak mourovatej (závisí na výdrži všech zúčastněných). Pravidla hry jsou stejná jako při obyčejném prší, ale vtip spočívá v dosažení tří porážek (závisí na počtu hráčů). Držitel těchto tří porážek zve všechny protihráče na panáka jako oslavu svého poražení. Tato hra byla k vidění jak z pátka na sobotu, tak i ze soboty na neděli. V prvním případě bych ale velmi rád zmínil velice slušnou Šnečkovu bilanci, kdy byl asi z iks her poražen pouze ve dvou případech, které si už jeho tykadla moc nepamatují (takže kdo ví, jestli byl vůbec poražen).

Za další zmínku stojí rozšíření kinematografie na B., kdy někteří ani nevědí, jaký výběr skrývá archiv B. . Kdyby věděli, tak by se třeba vraceli častěji.

Tak s přáním..ať se máte jak můžete, hlavně dobře..se s Vámi Šneček loučí.......

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář