Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 7. 2013

Hodnocení Tatran Cupu

Ještě než začne tradiční turnaj Bojanovské špunty, pojďme se ohlédnout za minulým víkendem, jak hodnotili hráči a fanoušci své působení na turnaji Tatran Cup.

pozn. Hodnocení vedl Milan Rázek.

 

Jak hodnotí turnaj v Hrochově Týnci náš kapitán Jaroslav Starý?

Celkově..tak určitěěěě. Zhodnotil bych to tak. Náš tým měl a myslí si to všichni, že se náš tým měl probojovat minimálně do finále. Celý turnaj hodnotím velice pozitivně. Velmi pozitivně, protože co se týče nasazení, co se týče ochoty hráčů a jejich kvality, tak super. Kluci bojovali...všechno...základní skupina se vyvíjela velice dobře. Bohužel jsme ji nezvítězili, když nám chyběl jeden gól, ale skupinu jsme zvládli velmi dobře. Co se týče osmifinále, tak tam šlo o tom jenom dát první, druhý gól a nebylo co řešit. Co se týče čtvrtfinále..ano tam bohužel musím brát velký díl viny sám na sebe, protože jsem se odhodlal vzít tu tíhu zodpovědnosti a u těch penalt (hluboký povzdech)..Hráli jsme na riziko, hráli jsme super zápas..0:0 v poměru s favoritem turnaje a musím říct, že bohužel. Je to loterie. Stalo se stalo, ale z toho plyne pro nás ponaučení pro příště. Měli bychom si vážit více šancí v základní skupině. Myslím tím...

pozn. hodnocení bylo tazatelem z nepochopitelných důvodů ukončeno

 

Děkujeme a teď jak hodnotí svůj výkon Vladimír Dušek?

Hmmm..tak jako spolehlivý jako vždycky, bohužel jsem se nedostal do tranzu, což mě trošku mrzí. Bylo to mrtví celý no..pro mě to bylo mrtvý no.

Z jakýho důvodu?

Tak musel jsem to jistit zezadu, nebylo tam odpovídající nasazení. Žádnej protihráč mě nevyprovokoval, abych mu dal zavyučenou.

 

A teď navazujeme na nejagresivnějšího hráče turnaje Luboše Turka?

Jednou větou. Dva gólmany jsem zranil a tři zesměšnil.

 

A teď fanoušek (v Anketě hlasujte identitu), který nebyl přítomen na turnaji, ale určitě ho zhodnotí?

Můj názor byl jednoznačný. Jelikož jsem nebyl přítomen, rád bych poukázal na to, že místní hráči jsou tzv. naivní a vožralý většinou, což poukazuje na veškerý jejich výkon a díky tomu, že jsem neviděl jejich hráčskej výkon, můžu říct, že o tom nemůžu říct dál nic.

 

Miroslav Hluchník?

Začnu odzadu. Zbyňďa zachytal dost dobře. Jeho finální zákrok při penaltovém rozstřelu..nenee..prostě to posral (smích). Jinak celkově to hodnotim velice kladně, ale ve skupině nám už jednou za stavu 0:0 chyběly střely. Proti Dream teamu taky střely. Ty vole co tam mám řikat ty vole? (Milan R.: Nevim) Já taky nevim ty vole. Hodnocení to není na mě, to není pro mě..to ať zhodnotí Pavel Jenků.

 

pozn. Nová anketa - Kdo je záhadným fanouškem, který v Hodnocení Tatran Cupu okomentoval výkon Šneků na útěku?

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář