Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 7. 2014

Bojanovské špunty 2014

Vážení návštěvníci našich stránek a fanoušci našeho spolku,

Šneci na útěku se po úspěšném tažení dlouhodobým turnajem v Rabštejnské Lhotě zúčastnili dalšího ročníku Bojanovských špuntů. Po náročném předešlém programu se podoba konečného týmu rodila velmi těžce. Nicméně se podařilo a Šneci na tradičním letním turnaji nechyběli poosmé v řadě. Cíle před turnajem byly velmi střízlivé, avšak ty nejvyšší. Ty se bohužel nevyplnily a Šneci po vypjaté bitvě se Starým Mlýnem vypadli ve čtvrtfinále a obsadili díky horšímu skóre konečné 7.místo. Více už níže..

Sestava: Buřval - Dušek, Rázek, Šmaha, Novotný O., Turek D., Rak, Chvojka, Skokan

 

pozn.: Komentáře k zápasům poskytl Vladímír Dušek, za což mu patří velké dík.

Základní skupina

Křižanovice  3 - 1  Šneci na útěku

(branky: Rázek)

První zápas turnaje. Soupeř nic extra. Jeden hráč rozhodl po našich chybách. Náš slabý výkon a trochu podcenění. Branku vstřelil po pěkné individuální akci Milan Rázek za stavu 0:3.

 

Šneci na útěku  8 - 0  Neznámý soupeř

(branky: 5x Rázek, Rak, Kubát, Skokan)

Zápas v tréninkovém a exhibičním tempu. Soupeř se ani nezmohl na žádný odpor. Dokonce si "chrti" Aleš a Milan tak dlouho přihrávali před prázdnou brankou, že z toho byla pouze tyč.

 

Nulová tolerance  4 - 0  Šneci na útěku

Jednoznačně náš nejlepší výkon proti pozdějšímu vítězi (Pepek a spol.). Poločas jsme se bez problémů drželi a měli dost šancí z brejků. Bohužel všechny 4 branky jsme inkasovali stejným způsobem. Na půlce klička na střed, tvrdá rána z dálky a naši útočníci nedokázali zareagovat na rychlost a kvalitu soupeře.

 

Šneci na útěku  9 - 0  Už to umíme či FC Nekopnem si

(branky: 2x Rázek, Turek D., Novotný O., Šmaha, Skokan, Chvojka, Rak, Kubát)

Už podle názvu dosahoval soupeř max kvalit Zbyška a dostal lekci 9:0. Na tomto utkání se projevila neochota některých útočících hráčů střídat a hrát jen na sebe. Za zmínku stojí ice time obrany, která se točila na dvě dvojice. V druhém poločase Dan 1 minuta 30 vteřin, Laco 30 vteřin. Naopak útok, který rotoval v pěti lidech, tak se Zbyšek za poločas dostal na neuvěřitelných 10minut!

 

Čtvrtfinále

Starý Mlýn  3 - 0  Šneci na útěku

Síla soupeře, těžko říct. Jednoznačně náš nejslabší výkon. Absolutně bez šance na výhru. Inkasovali jsme po chybě z první akce a dvakrát na konci při hře vabank.

 

Závěrečné slovo Vladimíra Duška:

"Jako jedinej jsem se netrefil, pač mi nikdo nebyl schopen nahrát ani před prázdnou kasu. Někteří útočníci k tomu přistoupili tak, že útočník nebrání a podle toho to dopadlo."

 

Nakonec bych chtěl znovu poděkovat všem členům za účast a důstojnou reprezentaci našeho spolku. Zvláštní poděkování patří Milanu R. a Lacovi D. za sestavování týmu, resp. zápisu statistik a komentářů.

Díky i Vám, našim fanouškům!!!

S pozdravem

Vaši Šneci