Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky

Příspěvky

8. 7. 2013

Tatran Cup 2013

/ Rubrika: Novinky

Šneci na útěku se v uplynulém víkendu zúčastnili turnaje v malé kopané pod názvem Tatran Cup 2013. Šneci na celém turnaji neokusili v řádné hrací době hořkost porážky. Nicméně se jim stal osudným čtvrtfinálový penaltový rozstřel s favoritem turnaje Dream Teamem. Šneci tak obsadili konečné 5.místo. Vítězem turnaje se stalo Staré Hradiště, druhý skončil Dream Team a bronzovou medaili si odvezl tým Cadillac. Závěrem bychom ocenili celou organizaci a připravenost turnaje, která byla na vysoké úrovni.

Fotky naleznete ve fotogalerii v albu Tatran Cup 2013.

Teď už se těšíme na Bojanovské špunty, s pozdravem Vaši Šneci.

 
Celý příspěvek

3. 7. 2013

Tatran Cup

/ Rubrika: Novinky

Dovolujeme si Vás pozvat dne 6.7.2013 (sobota) na turnaj v malé kopané pod názvem Tatran Cup, kterého se trochu nečekaně zůčastní i samotní Šneci na útěku. Pro Šneky to bude generálka na Bojanovské špunty, nicméně i na tento turnaj pojedou s těmi nejvyššími cíly. Proto neváhejte a přijeďte nás podpořit.

S pozdravem Vaši Šneci.

 
Celý příspěvek

28. 6. 2013

Bojanovské špunty

/ Rubrika: Novinky

Dovolujeme si Vás pozvat na tradiční turnaj v malé kopané Bojanovské špunty. Ten se koná v sobotu 13.7.2013 a Šneci na útěku se na něm představí již posedmé. Neváhejte a přijďte nás podpořit! Prožijete krásný fotbalový zážitek.

S pozdravem Vaši Šnečci.

 
Celý příspěvek

14. 6. 2013

Anketa - S kterým z hráčů našeho spolku byste si přáli udělat připravovaný rozhovor?

/ Rubrika: Novinky

Vítězem hlasování se stal Miroslav Hluchník, který získal 170 hlasů z celkového počtu 440. Na druhém místě se umístil Zbyněk Rak se 151 hlasy a na třetí pozici skončil Luboš Turek se 102 hlasy. Na rozhovor s Miroslavem Hluchníkem se můžete těšit v nejbližší době.

Děkujeme za velké množství hlasů a budeme se těšit zase u další ankety.

 
Celý příspěvek

28. 5. 2013

Hlasování

/ Rubrika: Novinky

Dovolte, abych Vás upozornil k blížícímu se konci ankety S kterým z hráčů našeho spolku byste si přáli udělat připravovaný rozhovor?. Hlasovat můžete už pouze do 31.5.2013 do 19:00.

Děkujeme za Vaše hlasy!

 
Celý příspěvek

10. 4. 2013

Nová anketa - S kterým z hráčů našeho spolku byste si přáli udělat připravovaný rozhovor?

/ Rubrika: Novinky

Byla vložena nová anketa, kde si můžete vybrat svého oblíbence, o kterém byste se rádi něco dozvěděli.

Výsledky předešlé ankety - Jak si myslíte, že vstoupí SK Stolany do jarní části sezony s Tuněchodama?, dopadly následovně. Ze 17ti hlasujících hned 12 věřilo ve vítězství. Pouze 1 člověk si myslel, že si stolanšt fotbalisté neodvezou ani bod a 4 tipovali remízu. Správným tipem byla remíza.

Děkujeme za vaše hlasy a přízeň.

 
Celý příspěvek

2. 4. 2013

Anketa - Jak si myslíte, že vstoupí SK Stolany do jarní části sezony s Tuněchodama?

/ Rubrika: Novinky

Vzhledem k odložení minulého utkání SK Stolany - Svídnice, můžete znovu hlasovat a tipovat jak se vydaří stolanským fotbalistům vstup do jarní části sezony, tentokrát proti soupeři a vedoucímu celku tabulky z Tuněchod.

Výsledky předešlé ankety Jak si myslíte, že vstoupí SK Stolany do jarní části sezony se Svídnicí?, byly následující. Ve vítězství věřilo hned 19 hlasujících. Další 3 si tipnuli porážku a 1 hlasoval pro remízu. Pouze však 2 tipující hlasovali správně pro možnost, že bude utkání odloženo. Zápas byl nakonec doopravdy odložen pro nezpůsobilý terén.

Děkujeme, že hlasujete a přejeme spousty správných tipů.

 
Celý příspěvek

26. 3. 2013

Ke změnám

/ Rubrika: Novinky

Zdrávím všechny návštěvníky webových stránek Šneci na útěku.

Vzhledem k několika změnám během zimního období dochází k několika změnám.

1. První změnou je definitivní konec Šnečkova týdeníku. Důvodem tohoto rozhodnutí je nedostatek podkládů, informací, fantazie a potřebného času mezi jednotlivými vydáními.

2. Druhá změna se týka Výsledkového servisu. Během jarní části zde budete informováni o výsledcích FC Baníku Ostrava (místo FC Graffinu Vlašim), SK Stolany a SK Dřenice. Vysvětlení v samotné rubrice pod titulkem Změny.

3. Nová anketa - Jak si myslíte, že vstoupí SK Stolany do jarní části sezony se Svídnicí? Výsledky ankety Kolik si myslíte, ze vstřelí Milan Baroš na jaře branek v dresu Baníku Ostrava?, jsou následující. Z 26ti hlasujících si nejvíce (konkrétně 11) myslí, že vstřelí více jak stolanský ostrostřelec David Bakeš. Další si myslí, že jich vstřelí 7 a více. 6 hlasujích si myslí, že se trefí 4 až 6 krát. A 5 lidí si myslí, že vstřelí 1 až 3 branky. Děkujeme za tipování.

4. Na úvodní stránce teď můžete sledovat vždy posledních 5 příspěvků z rubriky Novinky.

 

 

 

 
Celý příspěvek

6. 3. 2013

Anketa - Kolik si myslíte, ze vstřelí Milan Baroš na jaře branek v dresu Baníku Ostrava?

/ Rubrika: Novinky

Byla vložena nová anketa - Kolik si myslíte, ze vstřelí Milan Baroš na jaře branek v dresu Baníku Ostrava?

Výsledek předešlé ankety - Chtěli byste aby odešel Milan Rázek zase hostovat do Dřenic?, skončil jednoznačně. 52 lidí si nepřálo, aby Milan odešel. 2 byli pro, aby odešel a 3 lidé nevěděli. Děkujeme za hlasy.

 
Celý příspěvek

22. 1. 2013

Anketa - Chtěli byste aby odešel Milan Rázek zase hostovat do Dřenic?

/ Rubrika: Novinky

Byla vložena nová anketa - Chtěli byste aby odešel Milan Rázek zase hostovat do Dřenic? Pro tentokrát můžete nejen hlasovat, ale také přímo v anketě vyjádřit svůj osobní názor. Pro tyto účely slouží níže uvedený formulář.

Výsledek předešlé ankety - Přivítali byste internetové stránky hospody Na Baště?, skončil překvapivě. Z celkově 128 hlasujících bylo 54 hlasů pro Ano a 74 hlasů pro Ne.

 
Celý příspěvek